Dostava i Reklamacije


Dostava svih kupljenih pošiljaka obavlja se putem dostavne službe na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke. U inozemstvo ne dostavljamo.
Ako želite izbjeći plaćanje dostave, kupljenu robu možete OSOBNO PREUZETI u našoj poslovnici na adresi Petrinjska 31, Zagreb u radnom vremenu PON-PET od 10.00 – 18.00 sati.

Trošak dostave
Bez obzira na način plaćanja, ako izaberete dostavu, ukupni trošak dostave iznosi 5,30 eura (40,00 kn).


Trošak dostave nije iskazan u košarici uz cijenu proizvoda, cijena dostave navedena je na stranici naplate te se obračunava naknadno i prikazuje se na računu kao posebna stavka

Rok isporuke
Rok isporuke kupljenih proizvoda na području cijele Hrvatske (osim otoka) je do 10 radnih dana od dana kada je na računu Photo Book j.d.o.o. vidljiva vaša uplata.
Rok isporuke za otoke je do 14 radnih dana od dana vidljive uplate.

NAPOMENA:
Tijekom posebnih akcija zbog povećanog opsega posla, moguća su manja kašnjenja prilikom obrade i isporuke narudžbi.
U procesu kupovine molimo vas da ostavite broj telefona ili mobitela kako bi vas u slučaju potrebe dostavljač mogao dodatno kontaktirati.
Kupac je obavezan, prilikom preuzimanja robe, potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.


REKLAMACIJE I POVRATI
U slučaju reklamacije zbog oštećenja proizvoda prilikom dostave, pogreške kod prijenosa podataka ili nezadovoljstva kvalitetom proizvoda, molimo vas da nam se javite u roku od dva radna dana od primitka pošiljke. Možete nam poslati e-mail na photobookzagreb@gmail.com ili nazvati na 091 601 1711.

Ukoliko iz nekog razloga želite vratiti kupljeni proizvod, molimo da ga vratite neoštećenog, nekorištenog i u originalnom pakiranju u roku od sedam dana od dana primitka.

Sve navedene pritužbe riješit ćemo u dogovoru s naručiteljem, odnosno primateljem robe.

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat.

Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad. Troškove povrata robe za prvi povrat robe i slanje zamjenske robe u potpunosti snosi Photo Book j.d.o.o..
Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.