Način plaćanja


Kod kupovanja na web shopu photobook.hr, cijena proizvoda je ista za sve oblike plaćanja, a plaćanje je moguće izvršiti na slijedeće načine:

  • Internet bankarstvo - Uplata po ponudi na transakcijski račun
  • Pay Pal
  • Pouzećem


1. Internet bankarstvo
Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju email adresu dobiti ćete ponudu sa svim potrebnim podacima za uplatu (broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe, model i td.). Uplatu izvršite korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl.
Uplate zaprimamo na žiro račun RBA banke.
IBAN: HR5524840081135045538

2. Paypal
Plaćanje Paypalom je praktično i danas vrlo rašireno, a smatra se i kao najsigurniji način plaćanja preko interneta.

3. Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke)
Plaćanje pouzećem nudi vam mogućnost da iznos narudžbe platite poštaru ili dostavljaču prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu dobijete u ruke. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.NAPOMENA:
Radi zaštite Vaših podataka, podaci o kreditnim karticama KUPCA, NE NALAZE se u bazi podataka Photo Book web shopa, već samo i isključivo na serveru banke. Photo Book j.d.o.o. nema uvid u bankovne podatke Kupca.