Čestitke Happy2You za rođendan

Happy2You čestitke koje se pamte!

Čestitke su duh tradicije i unatoč novim tehnologijama i novim generacijama, one i dalje odražavaju ljudsku povezanost i brigu za druge. Neka čestitke ostanu tradicija

Čestitke za sve prigode

U Photo Booku smo osmislili jedinstvene čestitke koje se dugo pamte, a vodimo ih pod brandom Happy2You. U odnosu na klasične čestitke, naše Happy2You čestitke su posebne i drugačije od ostalih po tome što su ujedno i ukrasni magnet. Na poleđini Happy2You čestitki se nalazi magnet koji čestitku „zalijepi“ na metalnu površinu pa tako ona dugo ostaje u uspomeni.


Čestitka kao poklon

Čestitke su preklopne, a unutrašnjost krije mali „džepić“ u koji se smješta poruka, ali se može dodati i poklon bon ili presavijena novčanica pa tako u konačnici može predstavljati i krajnji poklon.
Da bi na kraju sve lijepo izgledalo, osmislili smo i odgovarajući kovertu / kutijicu s ukrasnim vrpcom. Koverte / kutijice dolaze u nekoliko boja pa svatko može odabrati najprikladniju.

Možda je ovaj detalj s magnetom na poleđini čestitke i nije neka velika inovacija, ali činjenica da do sada nije viđena nigdje u svijetu potaknulo nas je da se zaštitimo, što smo i učinili.
Veliki izbor čestitki za sve prigode od kojih se mnoge mogu i personalizirati, možete vidjeti na ovim stranicama, a još je bolji dojam je kad ih vidite u našem dućanu u Petrinjskoj 31 u Zagrebu.

Osim rođendanskih, u ponudi imamo i čestitke za sve ostale prigode kao što su vjenčanja, rođenja djece, krštenja i svete pričesti, proslave godišnjica, završetka školovanja i slično. Mnoge čestitke su napravljene tako da se mogu personalizirati i dodati natpise po vašoj želji što u konačnici predstavlja vrlo lijepe, originalne i individualne čestitke.