Happy2You čestitke koje se pamte!

Čestitke su duh tradicije i unatoč novim tehnologijama i novim generacijama, one i dalje odražavaju ljudsku povezanost i brigu za druge. Iako danas možemo čestitati neku prigodu putem društvenih mreža i mobilnih telefona, ipak je najljepše kada to učinimo dobrom, starom čestitkom.

U Photo Booku smo osmislili jedinstvene čestitke koje se dugo pamte, a vode ih pod brandom Happy2You. U odnosu na klasične čestitke, naše Happy2You čestitke su posebne i drugačije od ostalih po tome što su zajedno i ukrasni magnet. Na poleđini Happy2You čestitki se nalazi magnet koji može dati čestitku „zalijepi“ na metalnu površinu i tako dugo ostaje u uspomeni.


Čestitke su preklopne, unutra se krije mali „džepić“ za poruku, ali se može dodati i poklon bon ili presavijena novčanica pa tako u konačnici predstavlja i krajnji poklon.
Da bi na kraju sve lijepo izgledalo, osmislili smo i odgovarajući kovertu / kutijicu s ukrasnim vrpcom. Koverte / kutijice dolaze u nekoliko boja pa svatko može odabrati najprikladniju.


Možda je ovaj detalj s magnetom na poleđini čestitke i nije neka velika inovacija, ali činjenica da do sada nije viđena nigdje u svijetu potaknulo nas je da se zaštitimo, što smo i radili.
Veliki izbor čestitki za sve prigode od kojih se mnogi mogu i personalizirati, možete pregledati ove stranice, a još je bolji dojam kad ih vidite u našem dućanu u Petrinjskoj 31 u Zagrebu.