Gift shop Photo Book Zagreb

Photo Book gift shop

Posjetite našu malu trgovinu - gift shop u kojoj prodajemo isključivo vlastite proizvode; čestitke, ukrasne magnete, majice, platnene vreće, šalice ... Ovo je gift shop ili po domaćem, poklon dućan sa zagrebačkim štihom u kojem će te pronaći jako puno motiva sa zagrebačkih ulica...

Poklon dućan ili gift shop?

Napokon smo odlučili otvoriti trgovinu s vlastitim proizvodima. U Zagrebu, na lokaciji Petrinjska 31, možete pronaći sve naše proizvode koje već duže vrijeme nudimo preko društvenih mreža; čestitke, ukrasne magnete s motivima Zagreba, majice s natpisima, platnene vreće, fotografije i plakate, foto albume, šalice ...

SVI proizvodi su isključivo NAŠI proizvodi, osmišljeni i proizvedeni s puno truda i ljubavi. Naročito smo ponosni na čestitke koje nudimo pod brandom Happy2You, što je potpuna novost u svijetu čestitki. To su čestitke koje se pamte! One su ujedno i ukrasni magnet pa na taj način ostaju kao dugotrajna uspomena. 

Ponosni smo i na majice s natpisima iz serijala Zagrebačke spike, namijenjene svima onima koji su svoju mladost proživjeli 80-ih godina prošlog stoljeća, kako bi ih podsjetile na govor i izraze koji su se tada koristili. Mnogi od tih izraza i danas je u upotrebi, ali puno, puno manje. Zato, kupnjom majice sa zagrebačkom spikom osvježite svoja sjećanja, a pokažite i ostalima koji možda nisu iz Zagreba, kako se ovdje govori.

Od drugih proizvoda možemo naglasiti crno bijele fotografije s motivima Zagreba koje mogu ukrašavati zidove vašeg stana ili poslovnog prostora. U ponudi su i personalizirani posteri s vašim fotografijama kao i mini Photo Book kao ukrasni magnet.

U svakom slučaju, posjetite naš gift shop ili poklon dućan u Petrinjskoj 31 i odaberite nešto za sebe ili kao poklon za drage osobe.