Happy2You čestitke

Happy2You čestitke

Ponosno vam predstavljamo naše Happy2You originalne i jedinstvene čestitke, koje su u ovom obliku zaštićene svim zaštitama na globalnoj razini.
Happy2You čestitke su novi brend čestitki, nastale iz projekta Photo Book čestitke ukrasni magnet, koje smo na jedan potpuno nov i inovativan način, pretvorili u čestitke koje se pamte i koje mijenjaju dosadašnju percepciju klasičnih čestitki, jer im magnet na poleđini omogućuje pričvršćivanje na vrata hladnjaka ili bilo koju drugu metalnu površinu te tako ostaju trajna, lijepa i originalna uspomena.

Unutrašnjost čestitke krije mali "džepić" s karticom na koju ćete upisati svoje lijepe želje, a možete dodati i poklon bon ili presavijenu novčanicu ako darujete novac.

Happy2You čestitke prati odgovarajuća koverta/kutijica s ukrasnom vrpcom. Tako upakirana, čestitka sama po sebi izgleda kao lijep poklon.


Happy2You čestitke tiskamo ili ručno izrađujemo po vlastitom dizajnu. Ručni rad je unikatan i može se personalizirati dok tiskane čestitke nemaju tu mogućnost.
Personalizaciju čestitki radimo na način da na odabrani dizajn stavimo određene natpise (poruke), imena, datume itd., ili koristimo vaše fotografije, crteže i sl.. Personalizaciju dogovaramo putem e-maila, telefona ili usmenim dogovorom u našem dućanu.

Happy2You čestitke u ovakvom obliku su idealne za sve svečane prigode kao što su proslave rođendana, okupljanja za godišnjica, ceremonije vjenčanja, rođenja djece, svetih potvrda i sl.. Također su odličan izbor ako želite originalne pozivnice za vjenčanje ili zahvale gostima.

Za sve posebne zahtjeve, slobodno nas kontaktirajte e-mailom, telefonom ili jednostavno došećite u naš mali dućan u Petrinjskoj 31.