Happy2You čestitke

Happy2You čestitke

Čestitke za rođendane i ostale prigode

Ponosno vam predstavljamo Happy2You čestitke, originalne i jedinstvene. Ove čestitke su inovativan proizvod koji smo zaštitili na globalnoj razini.
Happy2You čestitke su nastale kao potpuno nov i inovativan proizvod koji bi trebao zamijeniti klasične, tradicionalne čestitke.  Zahvaljujući magnetu na poleđini čestitke, omogućeno im je pričvršćivanje na vrata hladnjaka ili bilo koju drugu metalnu površinu te ih pretvara u čestitke koje se dugo pamte i služe kao ukrasni magnet.  

Čestitke Happy2You

Koja je posebnost Happy2You čestitki? 

Za razliku od običnih čestitki, Happy2You čestitke osim već spomenutog magneta na poleđini, u unutrašnjosti kriju mali “džepić” u koji se postavlja kartica za upisivanje poruke slavljeniku. Osim toga, prostor “džepića” je prilagođen veličini standardnih poklon kartica iz šoping centara pa ako nemate inspiraciju za kupnju poklona, darujte poklon bon. U krajnjem slučaju, u “džepić” možete presavinuti i novčanicu. Ima dovoljno prostora i za kakvu manju ogrlicu ili narukvicu... 

Kutijice / koverte za čestitke Happy2You


Happy2You čestitke prati i odgovarajuća koverta/kutijica s ukrasnom vrpcom. Tako upakirana, čestitka sama po sebi izgleda kao lijep poklon. Osim toga, Happy2You čestitke nudimo i u našim poklon paketima s ostalim proizvodima, idealno za nečije rođendane. 

 

Čestitke za rođendane, vjenčanje, krštenje... 

Happy2You čestitke nudimo za sve trenutke. Kako je rođendan najčešća prigoda koju ljudi obilježavaju, tako i mi u ponudi imamo najviše čestitki za rođendan. U našem dućanu u Petrinjskoj ulici 31 možete u živo vidjeti veliki izbor rođendanskih čestitki, namijenjenih od djece preko tinejdžera do odraslih. Tematski, probali smo izraditi za svakoga po nešto pa će te tu naći i šaljive čestitke kao i klasične, ali i originalne, ručno rađene čestitke. 

U ponudi imamo i čestitke za krštenje ili svete pričesti. Ovaj tip čestitki uglavnom radimo ručno uz odgovarajuću personalizaciju gdje po želji kupca na čestitku za krštenje dodajemo tekst po želji ili ime slavljenika i slično. Čestitke za rođenje djeteta također personaliziramo uz dodatak bitnih podataka rođenja djeteta kao što su datum, vrijeme, težina, dužina i slično. 

U ponudi imamo i čestitke za vjenčanje od kojih neke radimo ručno, a neke su proizvod digitalnog tiska. Motivi su od tradicionalnih do šaljivih pa svatko može odabrati ono što smatra najprimjerenijim. Bez obzira da li idete na vjenčanje ili ne, lijepa je gesta poslati čestitku.

Postoje još i čestitke za godišnjice kojima se obilježavaju dugogodišnji brakovi, prijateljstva, poslovna partnerstva i sl.   

  

Način izrade Happy2You čestitki 

Izrada Happy2You čestitki je manufakturni tip jer se gotovo sve čestitke proizvode u malim serijama uz dosta ručnog rada ili ručne dorade. Od tehnika koje se koriste za izradu čestitki možemo navesti neke; die cuttingembossinglinorez, ručno oslikavanje i općenito dosta ručnog rada oko sastavljanja i kompletiranja čestitki. 

Čestitke se izrađuju na dva načina: različitim tehnikama tiska (digitalno ili sitotisak) ili ručnim radom, a sve po vlastitom dizajnu. Ručni rad je unikatan i može se personalizirati dok tiskane čestitke nemaju mogućnost personalizacije.
 

Gdje možete kupiti Happy2You čestitku?  

Ove lijepe i posebne čestitke možete naručiti na stranicama webshopa, a uskoro će se moći naći i u drugim trgovinama širom Hrvatske. 

Za sve posebne zahtjeve, slobodno nas kontaktirajte e-mailom ili telefonom.  

Također, nudimo i veleprodaju čestitki za sve zainteresirane trgovce, a po posebnim cijenama i uvjetima poslovanja. Veleprodaja čestitki i sve informacije oko cijena i uvjeta - nazovite na telefon ili pošaljite e-mail. 

Film o čestitkama

Video Happy2You čestitka za rođenje djeteta

You Tube film

Video Happy2You čestitka za rođendan