Fotografije & posteri

Fotografije & posteri

Crno bijele fotografije Zagreba 

Kao i svi naši proizvodi, fotografije i plakati su također vlastiti, autorski proizvod. U ponudi su uglavnom crno bijele fotografije Zagreba s detaljima zagrebačkih ulica i znamenitosti. Autor svih fotografija je Darko Poslek, dugogodišnji fotograf amater i zaljubljenik u crno bijelu fotografiju. 

Sve fotografije sa zagrebačkih ulica koje se prikazuju na ovim stranicama, nastale su u zadnjih nekoliko godina kao rezultat autorovog lutanja po gradu i traženja zanimljivih kadrova i kutova snimanja. Fotografije su uglavnom crno bijele, a tiskaju se na kvalitetnom sjajnom ili mat foto papiru. 

Uokvirene fotografije Zagreba predstavljaju jako lijep dekorativni element na zidu vaše sobe, a idealne su za apartmane jer će gostima prikazivati ljepote Zagreba i dok borave u apartmanu.   

Možete izabrati fotografije između dva formata 20x30 cm (A4) ili 30x40 cm (A3), a dostupne su s okvirom ili bez njega. Okviri su iz Ikea ponude (model RIBBA). Po želji kupca možemo napraviti i druge formate, sve do najvećeg 100 x 70 cm. 

Od motiva koji se nalaze na fotografijama su sve najpoznatije znamenitosti Zagreba kao što su kula Lotrščak, uspinjača, Kamenita vrata, Katedrala, Zrinjevac, Hrvatsko narodno kazalište, Trg bana Jelačića itd., Dosta fotografija obrađuje ulične detalje i život zagrepčana.

 
 

Posteri s motivima Zagreba

Posteri su veći format, ali jeftinija varijanta. Prihvatljiviji su modernijim interijerima i mlađoj populaciji. Svi motivi Zagreba koji se nalaze u rubrici fotografije, dostupni su i kao plakati. Postere tiskamo na 150 ili 180 g papiru u formatu 50x70 cm. Po želji kupca poster se može dodatno plastificirati radi dodatne zaštite. Sve postere  isporučujemo bez okvira u odgovarajućoj kartonskoj tubi koja će im pružiti zaštitu pri transportu. 

 
 

Posteri s Vašim fotografijama

Napravite poster s vlastitim fotografijama! Izrađujemo po narudžbi, poster s vašim fotografijama i prikladnim natpisima. Napravite poster sa serijom fotografija s nekog vama dragog putovanja, godišnjeg odmora ili pak obiteljskog druženja. Ovakve personalizirane postere koji se sastoje od niza fotografija (do max. 24 fotografije) , izrađujemo isključivo po narudžbi. Za dogovor oko izrade ovakvog postera slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili nazovite na telefon ili nas posjetite u našem dućanu u Petrinjskoj 31.