Majice s natpisima

Majice s natpisima

Majice kratkih rukava s različitim porukama i natpisima su uvijek dobro došli dodatak u garderobi. Trudimo se ponuditi što zanimljivije majice sa što zanimljivijim natpisima pa tako razvijamo nekoliko kategorija u kojima razvijamo naše majice s natpisima. Naše majice izvrstan su odabir i kao poklon paket za nečiji rođendan.

Naš mali tim uvijek nastoji i teži osmišljavanju originalnih proizvoda pa smo tako kao rođeni zagrepčani koji iznad svega vole svoj grad, osmislili seriju majica s natpisima pod nazivom „Zagrebačke spike“ u kojem vraćamo zagrebačku spiku tamo gdje joj je i mjesto, na zagrebačke ulice.

Majice s natpisima

Jer, zagrepčani ne pričaju. Zagrepčani spikaju, šprehaju, žlabraju...Zagrebački šarm osim arhitekture, ljudi i načina života čini i specifični zagrebački govor koji često koristi tuđice kao i poznati šatrovački sleng.
Photo Book nudi cijelu seriju majica s natpisima zagrebačkih izraza.
Ko kuži, kuži, ko ne kuži nek tuži. Žuži.

Kako smo mi i generacija koja je mladost provela u 80-im godinama prošlog stoljeća, osmislili smo serijal majica pod naslovom "I love '80". Nostalgični motivi koji će u mladost vratiti svakoga tko je '80ih godina slušao Novi val, izlazio u legendarne zagrebačke klubove, pričao šatrovačkim jezikom i slično.

Osim ovih natpisa na majicama, u ponudi su i majice s crno bijelim autorskim fotografijama i ilustracijama s motivima ulica grada Zagreba.U ponudi majica još imamo i majice sa šaljivim natpisima s temama koje su uvijek bliske aktualnim događanjima.

Također, radimo i majice s natpisima po narudžbi. Vi predložite mi složimo, ali za to nas  prvo morate kontaktirati putem e-maila, telefona ili osobno u dućanu u Petrinjskoj 31, Zagreb.