mini Photo Book

mini Photo Book

Mini Photo Book je čuvar vaših uspomena. To je mali album fotografija, koji se praktično presavija kao harmonika, a zatim zatvara u malu "knjižicu" koja čuva vaše fotografije, a zahvaljujući magnetu na poleđini, možete ga držati na bilo kojoj metalnoj podlozi kao npr. vratima hladnjaka.
Zbog svojih malih dimenzija (9x6 cm) praktičan je za nošenje pa ćete uvijek biti u prilici svojim prijateljima ili rodbini pokazati svoju bebu, svoju obitelj, svog dečka, kućnog ljubimca ili što već odlučite staviti u mini Photo Book. Također, mini Photo Book je odličan, a pristupačan poklon kojim možete darivati vama drage ljude.


Mini Photo Book izrađujemo na 300 g papiru dodatno zaštićenom sjajnom ili mat plastifikacijom. Mini Photo Book može sadržavati od 6 – 11 fotografija. Na vama je da odaberete željene fotografije i pošaljete nam ih na e-mail, a mi ćemo napraviti pripremu i vratiti vam na autorizaciju.
Osim za obiteljske fotografije, mini Photo Book je idealan i kao suvenir. Iznajmljujete apartmane i kuće za odmor? Vlasnik ste malog hotela? Mini Photo Book s fotografijama vašeg objekta i okolice je idealan poklon jer svojim gostima poklanjate lijep suvenir i podsjetnik na ugodan godišnji odmor ili putovanje.


Kao i većina naših proizvoda i ovaj inovativni proizvod je zaštićen na globalnoj razini.