mini Photo Book

mini Photo Book

Mini Photo Book čuvar uspomena

To je mali album fotografija, koji se u praktičnom ritmu presavija kao harmonika, a zatim zatvara u malu "knjižicu" koja čuva vaše fotografije.

Zahvaljujući magnetu na poleđini, možete ga držati na bilo kojoj metalnoj podlozi kao npr. vratima hladnjaka, kao bilo koji drugi ukrasni magnet.
Zbog svojih malih dimenzija (10x7 cm) praktičan je za nošenje pa ćete uvijek biti u prilici svojim prijateljima ili rodbini pokazati svoju bebu, svoju obitelj, svog dečka, kućnog ljubimca ili što već odlučite staviti u mini Photo Book. Također, mini Photo Book je odličan, a pristupačan poklon kojim možete darivati vama drage ljude.

Ovdje NARUČITE svoj mini Photo Book ili posjetite naš dućan u Petrinjskoj 31 u Zagrebu. Pogledajte i video o mini PHOTO BOOKu

Mogućnosti Photo Booka

Mini Photo Book izrađujemo na 300 g papiru dodatno zaštićenom sjajnom ili mat plastifikacijom. Mini Photo Book može sadržavati od 6 – 11 fotografija. Na vama je da odaberete željene fotografije i pošaljete nam ih na e-mail, a mi ćemo napraviti pripremu i vratiti vam na autorizaciju.
Osim za obiteljske fotografije, mini Photo Book je idealan i kao suvenir. Iznajmljujete apartmane i kuće za odmor? Vlasnik ste malog hotela? Mini Photo Book s fotografijama vašeg objekta i okolice je idealan poklon jer svojim gostima poklanjate lijep suvenir i podsjetnik na ugodan godišnji odmor ili putovanje.

Mini Photo Book Villa Nina

Mini Photo Book kao suvenir - ukrasni magnet gradovaKao i većina naših proizvoda i ovaj inovativni proizvod je zaštićen na globalnoj razini.

Gumb YouTube