Pokloni za rođendan

Pokloni za rođendan

Personalizirani pokloni

Koliko god to možda ružno zvuči, ali znamo da se mnogima diže kosa na glavi kada moraju za nekoga odabrati i kupiti poklon za rođendan ili neku drugu prigodu. 

Pokloni za rođendan i sve ostale prigode stvaraju glavobolju zbog nekoliko razloga; nedostatka vremena, nepoznavanja osobe kojoj se poklanja, zbog manjka novaca, zbog nedostatka mašte itd.

Da bi mnogima olakšali tu neugodnu situaciju, osmislili smo nekoliko zanimljiv poklona i poklon paketa koji će se svidjeti mnogima tako da ne morate brinuti jeste li pogodili...


Što izabrati za starije?

Za one malo starije, zagrebačku generaciju 80-ih godina prošlog vijeka, sigurno nećete promašiti ako im poklonite majice s natpisom iz serijala Zagrebačke spike. To su klasične majice kratkih rukava s natpisima popularnih izraza koji u Zagrebu sve više padaju u zaborav, kao npr.: furt nekam landram, ma da ziher, rintam po cele dane, fakat sam se zbigecal/a i slično. 

Ako još ovakvu majicu spojite s  Purgerskim riječnikom, simpatičnom knjižicom u kojoj su navedeni gotovo svi staro zagrebački izrazi, onda će to biti pun pogodak.


Čime darivati mlade?

Za one malo mlađe, u ponudi imamo majice sa šaljivim natpisima ili sa motivacijskim natpisima uz odgovarajuću ilustraciju.

Za one još mlađe (ali i ne samo za njih) nudimo originalne personalizirane postere s fotografijama koje nam pošaljete. Tako npr. možete napraviti poster s fotografijama vašeg najboljeg prijatelja ili s fotografijama vaše djevojke ili dečka, s fotografijama kućnog ljubimca itd.

U ponudi imamo i jako lijepe umjetničke crno bijele fotografije Zagreba, uokvirene, autorski rad. To može biti jako lijep poklon mnogima bez obzira na godine.


Čestitke kao poklon

Ako ste pozvani na neku proslavu, osim poklona red je da slavljeniku uručite i čestitku, a kada je o čestitkama riječ, tu smo najjači. Naš brand Happy2You čestitke nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ove originalne čestitke koje su ujedno i ukrasni magnet jednostavno svi obožavaju. U ponudi imamo tiskane, ali i ručno rađene čestitke.

Kako bi vam što više olakšali potragu za poklonom i doveli do toga da poklanjate nešto originalno i nezaboravno, tako smo u ponudu stavili još nekoliko artikala od kojih se više manje svi mogu personalizirati i prilagoditi vašim željama.


Svi pokloni dolaze u odgovarajućoj ambalaži tako da je neko dodatno ukrašavanje minimalno. Možete dodati samo kakvu ukrasnu mašnu i to je to. Poklon uz Happy2You čestitku je spreman.