Produkt fotografija ručni sat

Fotografiranje proizvoda za webshop, društvene mreže i kataloge

Da bi ste potencijalnim kupcima približili proizvode koje im nudite, prethodno ih morate dobro predstaviti. To znači da proizvodi moraju imati kvalitetan i detaljan opis u kojem objašnjavate što su oni, čemu služe, njihove tehničke specifikacije i slično.

Ali i najbolji opis ne može zamijeniti fotografiju proizvoda. Fotografija je prvi kontakt vaše ponude i potencijalnog kupca. U tih nekoliko sekundi stvara se prvi dojam o proizvodu i zato, fotografija proizvoda mora biti kvalitetna i privlačna.

Za webshop je najbolje da se fotografiranje proizvoda ili produkt fotografija, obavi na bijeloj podlozi (ili nekoj drugoj jednobojnoj) bez suvišnih i nepotrebnih elemenata sa strane kako ne bi nepotrebno odvlačili pažnju s onog bitnog.

Fotografije proizvoda za webshop

Primjeri fotografija proizvoda za webshopFotografiranje proizvoda na bijeloj pozadini za webshop (razni primjeri)


Ako je webshop koncipiran tako da može prikazati više fotografija jednog proizvoda, onda se mogu dodati i ambijentalne fotografije kako bi se prikazala njegova funkcionalnost u praksi.

Sve naše fotografije proizvoda prolaze i dodatnu digitalnu obradu i prilagodbu te k vama dolaze u dogovorenim formatima. Posebno ćemo vam pripremiti fotografije proizvoda za webshop, a posebno za promociju na društvenim mrežama te za tisak i kataloge.

I na kraju, nešto o cijeni fotografiranja. Nije isto fotografiraju li se stakleni ili drveni predmeti, hrana ili odjeća... Svako od navedenih ima svoje posebnosti i „sitne cake“ na koje treba obratiti pažnju.

Uglavnom, možemo vam reći da se cijene fotografiranja kreću već od 5,00 eura po proizvodu/fotografiji, ali pravu cijenu ćete saznati ako pošaljete upit uz napomenu o kakvim proizvodima se radi i kojim količinama. Na osnovu toga dobiti ćete neobvezujuću ponudu.


Snimanje fotografija proizvoda za društvene mreže

Fotografije za promotivne kampanje

Kada kupac konačno dođe na stranice vašeg web shopa onda je njegovu pažnju lakše zadržati. Ali kada to morate učiniti na društvenim mrežama gdje ste okruženi brojnom konkurencijom i ostalim sadržajem, priča ima potpuno drugi nastavak.

Poznato je da su danas ljudi u velikoj žurbi i da površno „lete“ pogledom po zaslonu mobitela, a pažnju im može privući samo nešto posebno. Da li je to naslov teksta, video ili fotografija?

U tom sveopćem metežu, imate doslovno sekundu, dvije vremena privući nečiju pažnju. Kako to učiniti?

Dobrom fotografijom kojom ćete trenutno privući pažnju.
Promotivna fotografija mora u sebi sadržavati cijelu priču i ona mora kod gledatelja izazvati reakciju. Hoće li će ona nekoga razveseliti,  nasmijati, oduševiti ili na neki drugi način emotivno potaknuti, ovisi o proizvodu koji se fotografira i njegovoj namjeni kao i načinu na koji je fotografija snimljena.

Naše promotivne fotografije stvaramo kroz priču i detalje. Posebnu pozornost posvećujemo uređenju ambijenta (scene) u kojoj se fotografija snima, a često za određene fotografije razradimo i cijeli scenarij.

Fotografija hrane, pahuljice s mljijekom i voćem

Reklamne fotografije iz naše produkcije služe za objavljivanje na društvenim mrežama, ali i tiskanim materijalima. Prilagođene su svim, danas, važnim formatima, tako da ćemo vam isporučiti posebno fotografiju pripremljenu za objavu na Facebooku, a posebno za Instagram, Story ili Reels.

Mnogi zbog uštede koriste tzv. stock fotografije kupljene za malo novaca na specijaliziranim foto servisima. OK, dobro, brzo i jeftino. Ali time se utapate u masi sličnih koji koriste iste te servise i fotografije. Nerijetko se zna vidjeti po društvenim mrežama kako dvije različite firme koriste kao podlogu za oglas istu fotografiju ili ilustraciju. To sigurno ne želite.

Atraktivna fotografija proizvoda, kapljice mlijeka

Zatražite fotografiranje vaših proizvoda

Za svaki vaš proizvod ili grupu proizvoda, osmisliti ćemo posebnu priču i scenu tako da možete biti sigurni da je fotografija snimljena samo za vas i vaš proizvod.

Zato, ako trebate fotografiranje proizvoda za webshop, društvene mreže i kataloge, slobodno se javite.

Više primjera fotografija proizvoda i hrane pogledajte u foto galeriji, a za sve ostale informacije i pitanja stojimo na raspolaganju. Pošaljite mail ili nazovite.

Fotografiranje vina i raznih pića

Fotografiranje hrane za restoraneFotografiranje kolača