Motivacijske čestitke

Happy2You čestitke radimo s najrazličitijim motivima, a jedne od najdražih su ove s motivacijskim porukama. Osim što će onome kome su poklonjene, podignuti moral i donijeti osvježenje u život, ove će čestitke ostati i kao dugotrajna uspomena - ukrasni magnet.

Motivacijske čestitke s lijepim ilustracijama i mudrim porukama namijenjene su svima, a naročito onima koji iskazuju određenu dozu nesigurnosti u životu.
.

Čestitke s mudrim porukama

Sve poruke na čestitkama imaju kratke i jasne smjernice kako bi se u životu trebalo ponašati i živjeti. Stoga, ako imate prijatelja za kojeg smatrate da bi trebao poticaj na svom životnom putu, Happy2You motivacijske čestitke izuzetan su poklon.

Zašto su motivacijske čestitke posebne?

Posebne su iz više razloga. Mudrim porukama na čestitci, motivirati ćete prijatelje, a ista će im ostati i kao trajna uspomena u obliku ukrasnog magneta. Ove čestitke možete poklanjati svima bez obzira na spol i dob kao i u bilo kojoj prigodi. Možete ih koristiti kao rođendanske čestitke ili čestitke za završetak škole. Ali, možete ih koristiti i u bilo kojoj drugoj situaciji za koju smatrate da je prigodna.
 
Osim toga, ove čestitke imaju i originalno pakiranje. Umjesto klasične kuverte, Happy2You čestitke se ulažu u kartonske kutijice s ukrasnom vrpcom pa u konačnici izgledaju kao mali poklon.