Mini Photo Book čuvar uspomena

Što je mini Photo Book ukrasni magnet? To je mali foto album koji čuva vaše uspomene (fotografije).

Zbog magneta na poleđini, ovo je ujedno i ukrasni magnet. Zbog toga, ovaj čuvar uspomena od sada možete držati i na vratima hladnjaka ili bilo kojoj drugoj metalnoj podlozi.

Zbog malih dimenzija (10 x 7 cm) praktičan je pa ga tako uvijek možete nositi sa sobom u torbi ili džepu. Tako ćete uvijek biti u prilici kad s nekim sjednete na kavu, pokazati fotografije svojeg djeteta, unuka, dečka ili možda kućnog ljubimca.

Isto tako, ovaj jeftini mini Photo Book je originalan, a pristupačan poklon kojim možete darivati vama drage ljude. Složite mini Photo Book s njihovim ili vašim zajedničkim fotografijama i poklon je savršen.

Izrada mini Photo Booka?

Na e-mail (photobookzagreb@gmail.com) pošaljete nam desetak fotografija (11 maksimalno), a mi nakon što obradimo fotke i napravimo pripremu, vratimo vam istu da odobrite tisak.
Nakon toga čekate dostavljača. mini Photo Book izrada traje par dana, ali o tome ćemo vas obavijestiti.
Možete platiti pouzećem, virmanom ili pay pallom. U našem dućanu, možete platiti i svim drugim karticama.

Ostale mogućnosti mini Photo Booka

Osim za obiteljske fotografije, mini Photo Book se može koristiti i kao suvenir. Ako iznajmljujete apartmane i kuće za odmor ili ste vlasnik malog hotela, mini Photo Book s fotografijama vašeg objekta i okolice je idealan poklon gostima. A vama je dodatna reklama.

Ako upravo pripremate vjenčanje, mini Photo Book može biti genijalan poklon/zahvala gostima. Fotografije mladenaca u obliku foto albuma i ukrasnog magneta ostati će kao dugotrajni podsjetnik na vaše vjenčanje.

Ovaj mali photo book može još poslužiti i kao baza za puno drugih stvari. Mi smo do sada od njega napravili Photo Book molitvenik, slovaricu, nekoliko kuharica s receptima, bojanku za djecu itd.
Složili smo i nekoliko kataloga proizvoda za razne proizvođače.

Za dodatna pojašnjenja i pitanja možete nas i nazvati na 091 601 1711.
Pogledajte i video o mini PHOTO BOOKu