Posteri – plakati za zid

Svim generacijama su posteri i plakati, kao dekoracija za zid u jednom periodu života bili omiljeno sredstvo ukrašavanja zidova i pokazivanja osobnosti. Posteri i plakati za zid su vrlo jednostavno i jeftino sredstvo za dekoriranje praznih zidova.

U našoj ponudi mogu se pronaći originalni posteri i plakati za zid, a posebno smo ponosni na seriju postera s motivima zagrebačkih ulica koje smo nazvali "Zagrebački posteri". Sve fotografije od kojih tiskamo ove postere, snimljene su po raznim dijelovima Zagreba i originalno su autorsko djelo. Ovdje na stranicama prikazujemo postere izvedene u crno bijeloj tehnici, ali prema dogovoru možemo vam željene postere isporučiti i u coloru. Posteri su tiskani na vrlo kvalitetnom sjajnom ili polusjajnom 200 gramskom papiru koji kada su adekvatno uokvireni ne pokazuju znakove deformiranja ni nakon nekoliko godina. 

U ponudi imamo i naše "Motivacijske postere" na kojima se nalaze mudre izreke uz simpatične ilustracije te su kao takvi, lijep i naročito zanimljiv poklon nekom tinejđeru.

Zagrebačke postere isporučujemo samo u jednoj dimenziji (50x70 cm), a Motivacijske postere za zid radimo i u dodatnoj, manoj dimenziji 42x30 cm. 

Svi posteri se printaju na kvalitetnom sjajnom, polusjajnom ili mat papiru, ovisno o potrebi i vašoj želji.

Kako naručiti poster?

U našu ponudu stalno ubacujemo nove motive postera. Izaberite onaj koji vam se najviše sviđa, odredite veličinu i opciju želite li poster s okvirom ili bez okvira i naručite. Naši posteri, plakati za zid, isporučuju se bez okvira i s okvirom. Okvir koji koristimo je IKEA - model FISKBO, a ako naručite poster za zid bez okvira, stići će vam u čvrstom kartonskom tuljcu kako bi se u transportu maksimalno zaštitio .

Zidni posteri kao poklon

Želite li nekome pokloniti lijep i originalan poklon, poster za zid je idealan. Osim što možete precizno odrediti kakav poster bi nekoj osobi odgovarao, ovaj poklon neće biti ni preskup. Kupujete li poster za nekoga kao poklon, možete izabrati različite motive postera. Postoje posteri s glazbenom tematikom na kojima se nalaze popularni pjevači i pjevačice ili sastavi. Filmski posteri pak, nude fotografije glumaca iz poznatih filmova kao i naslovnice filmova. Postoje i umjetnički posteri s ilustracijama ili raznim fotografijama. Tematski su vrlo široki i pokrivaju gotovo sva područja. Želite li nekoga razveseliti, poklonite mu smiješni poster s karikaturom.

Ali ako nekoga stvarno želite obradovati i iznenaditi, poklonite mu naš originalni Zagrebački poster!