Posteri – plakati za zid

Svim generacijama su plakati i posteri kao dekoracija za vaš zid u jednom periodu života bili omiljeno sredstvo ukrašavanja zidova i pokazivanja osobnosti. Posteri i plakati za zid su vrlo jednostavno i jeftino sredstvo za dekoriranje praznih zidova.

U našoj ponudi mogu se pronaći najrazličitiji posteri za zid, a posebno smo ponosni na seriju motivacijskih postera s mudrim izrekama uz simpatične ilustracije. Dječji posteri će uskoro biti u ponudi kao i mnogi drugi.

Moderni posteri za zid koje mi isporučujemo radimo u dvije veličine, a to su: 70x50 cm i 42x30 cm. Posteri se printaju na kvalitetnom sjajnom, polusjajnom ili mat papiru, ovisno o potrebi.


Zidni posteri kao poklon

Želite li nekome pokloniti lijep i originalan poklon, poster za zid je idealan. Osim što možete precizno odrediti kakav poster bi nekoj osobi odgovarao, ovaj poklon neće biti ni preskup. Kupujete li poster za nekoga kao poklon, možete izabrati različite motive postera. Postoje posteri s glazbenom tematikom na kojima se nalaze popularni pjevači i pjevačice ili sastavi. Filmski posteri pak, nude fotografije glumaca iz poznatih filmova kao i naslovnice filmova. Postoje i umjetnički posteri s ilustracijama ili raznim fotografijama. Tematski su vrlo široki i pokrivaju gotovo sva područja. Želite li nekoga razveseliti, poklonite mu smiješni poster s karikaturom.

Kako naručiti poster?

U našu ponudu stalno ubacujemo nove motive postera. Izaberite onaj koji vam se najviše sviđa, odredite veličinu i želite li poster s okvirom ili bez okvira i naručite. Naši posteri plakati za zid isporučuju se bez okvira i s okvirom. Okvir koji koristimo je IKEA - model FISKBO, a ako naručite poster za zid bez okvira, doći će vam u čvrstom kartonskom tuljcu.