Pokloni za rođendane i sve ostale prigode

Pokloni za rođendan i ostale prigode

U Photo Booku se trudimo osigurati što originalnije i kvalitetnije poklone, a uz pristupačne cijene. Gotovo svi proizvodi u ponudi su naših ruku djelo, originalni su i ne možete ih nigdje drugdje kupiti. Pogledajte kakvi su pokloni za rođendan i ostale prigode u našoj ponudi:

Čestitke kao poklon za rođendan

Happy2You čestitke

Happy2You čestitke su naš najoriginalniji proizvod, povrh svega i globalno zaštićen jer takve čestitke ne postoje nigdje u svijetu. Ove čestitke su ujedno i ukrasni magnet te kao takve ostaju u dugotrajnoj uspomeni. Happy2You čestitke za rođendan, ali i sve ostale prigode, dolaze pakirane u kartonskoj kutijici umjesto u kuverti te mogu poslužiti i kao samostalan poklon. 

Koga darivati čestitkama?

Darujete li nekoga ovom čestitkom, budite sigurni da ćete ga oduševiti. Happy2You čestitke možete poklanjati svima bez obzira na godine, spol ili bilo koje drugo opredjeljenje.

Izbor Happy2You čestitki za rođendan


Majice za rođendanski poklon

Majice Zagrebačke spike

Za rođendanske poklone smo osigurali i veliki izbor majica s natpisima, pakirane u lijepe i elegantne kartonske kutijice. Naše najpoznatije majice s natpisima su one iz serijala "Zagrebačke spike". Namijenjene su svim zagrepčanima, naročito onima malo starijim koji znaju što znači "furt nekam landram", "ma da ziher", "rintam po cele dane" "idem na plac po grincajg" itd... 

Kome pokloniti majicu?

Ovim poklonom sigurno ćete razveseliti svakog zagrepčanca i vratiti ga bar na kratko u mladost. Majicama će se najprije oduševiti oni stariji od 40 godina, ali ni mlađi neće ostati ravnodušni.  

Izbor majica Zagrebačke spike


mini Photo Book za rođendan

mini Photo Book

Drugi naš originalni i zaštićeni proizvod je mini Photo Book, mali foto album ujedno i ukrasni magnet. Ovaj maleni (10x7 cm) album za slike idealan je za svakodnevno nošenje u torbi ili džepu te pokazivanje prijateljima. Obzirom na magnet na poleđini, može stajati i na vratima hladnjaka ili bilo kojoj drugoj metalnoj površini. 

Za koga je mini Photo Book?

Izvucite iz mobitela najdraže fotografije i izradite svoj mini Photo Book koji može biti odličan poklon curi, dečku, prijateljima ili bakama i djedovima i roditeljima...

Naručite mini Photo Book


Fotografije za poklon

Umjetničke crno bijele fotografije Zagreba

Ponosni smo i na naše umjetničke, crno bijele fotografije Zagreba, a uskoro će u ponudi biti i drugi gradovi i mjesta. Fotografije su originalne, autorsko djelo i dolaze u nekoliko različitih formata. Možete ih naručiti s okvirom i bez okvira. Fotografije Zagreba su printane na kvalitetnom polusjajnom foto papiru.
U ponudi imamo i iste te fotografije printane na "forexu" - plastičnoj podlozi debljine 3 ili 5 mm, koja je otporna na sve atmosferske utjecaje te kao takva idealna za izlaganje na otvorenim prostorima.

Fotografije kao poklon za rođendan?

Da. Crno bijele fotografije su jako lijep poklon. S ovim fotografijama osvježiti će se prostor, a možete ih poklanjati svima, a idealne su za prijatelje koji imaju poslovne prostore, kafiće i slično.

Ponuda fotografija Zagreba


Personalizirani poster kao poklon

Posteri i personalizirani posteri

Posteri su jedno od najbržih, najjednostavnijih i najjeftinijih riješenja za "brzinsko" osvježenje zidova. Osim toga, posteri su moderni, a porukama i vizualima odaju i vaše stavove i životnu filozofiju. Posteri su super poklon mlađim generacijama jer "mjesta za još jedan poster" će se uvijek naći. Mi u ponudi imamo zanimljive motivacijske postere s adekvatnim porukama, ali i lijepi personalizirani poster koji se sastoji od vaših fotografija. Posteri su dimenzija 50x70 cm i 30x40 cm, a dolaze s okvirom ili bez. 

Za koga su posteri?

Posteri su namijenjeni mlađim generacijama, a personalizirani poster možete pokloniti svima bez obzira na godine.

Ponuda motivacijskih postera

Naručite personalizirani poster


Platnena vreća za rođendanski poklon

Platnene vreće s ručkom

Lijep, originalan i praktičan poklon za rođendan ili neku drugu prigodu, može biti i ekološka platnena vreća za šoping, odlazak na kavu ili plažu. Naše platnene vreće su one s dugom ručkom i natpisima iz serijala "Zagrebačke spike".

Ponuda platnenih vreća


Šalice za kavu ili čaj

Motivi Zagreba na šalici za kavu lijep su poklon prijateljima, a naročito onima koji su odselili iz Zagreba. Ovim nostalgičnim poklonom razveseliti ćete njihova srca i približiti im djelić voljenog grada.

Ponuda šalica