Čestitke za krštenje i prve svete pričesti

Krštenje djeteta, odmah nakon rođenja je najvažniji trenutak u životu. Od svih svetih sakramenata, krštenje je prvi i temeljni sakramenat. To je svečani trnutak svake obitelji i red ga je čestitati. Happy2You čestitke za krštenje i prve svete pričesti radimo s puno truda i ljubavi, a njihov izgled je prilagođen vjerskim obilježjima.

Osim toga, svaku čestitku možemo personalizirati za ovu posebnu i svečanu prigodu. Moguće je dodati ime djeteta, datum krštenja ili pričesti kao i neki natpis po vašoj želji.

Čestitke kao poklon za krštenje

Happy2You čestitke su posebne. Zahvaljujući svojoj unutrašnjosti i posebnoj kutijici u koju se pakiraju, umjesto kuverte, ove čestitke su ujedno lijep i elegantan poklon. Djetetu kojem čestitate krštenje ili svetu pričest možete uz poruku, u čestitku staviti i zlatni lančić, privjesak ili nešto slično što je manjih dimenzija. na taj način dobit ćete jedinstven, a originalan poklon.

Zbog magneta na poleđini čestitke, ona će kao ukrasni magnet ostati u dugotrajnoj uspomeni na ovaj događaj i vaše lijepe želje.

Što napisati u čestitku za krštenje?

Napisati lijepu poruku nije jednostavno, zato donosimo nekoliko primjera kojim ćemo vam olakšati ako nemate ideju što bi napisali u čestitku.