Čestitke za razne prigode

Ne mora postojati određen razlog da dragim osobama nešto čestitate. Uz odgovarajuću poruku na lijepoj čestitci, možete im čestitati bilo što i bilo kad.

Na poslu možete kolegi, u slučaju da se razboli, zaželjeti brzo ozdravljenje i povratak na posao. Ili mu možete zaželjeti sve najbolje kada se vrati na posao nakon dužeg bolovanja. Prijatelju možete čestitati na položenom zadnjem ispitu na godini. Prijateljici možete čestitati na kupnji novog automobila i slično.

Prigoda za čestitanje ima bezbroj, a samim činom čestitanja dajete drugim osobama do znanja da vam je stalo i da mislite na njih.

Komplet čestitka i nakit

Ponekad se nađemo u situaciji da ili nemamo vremena ili ne znamo što bi nekome poklonili. Upravo zato smo osmislili i ponudili vam komplet za bilo koju prigodu, a koji se sastoji od Happy2You čestitke ukrasnog magneta i nakita koji može biti narukvica ili ogrlica.

Sav nakit sami osmišljavamo i proizvodimo od različitih materijala pa tako u ponudi (trenutno) imamo narukvice od kože i od špage (konca) kao i onih na metalnim lančićima.

Ogrlice radimo od istih materijala, a za svečanije prilike nudimo i nakit od 925 srebra.

Ovakvim kompletom sigurno ćete obradovati osobu kojoj poklanjate.