Čestitke za vjenčanje

Ulazak u brak dvoje ljudi veliki je trenutak u njihovom životu. Red je da im u tome pružite podršku i čestitate. To ćete najbolje učiniti lijepom čestitkom za vjenčanje. Happy2You čestitke za vjenčanje su originalne i jedinstvene po tom pitanju. Dolaze u lijepom pakiranju u kutijici s ukrasnom vrpcom.

Kakvu čestitku za vjenčanje odabrati?

Možete odabrati neki klasični motiv, a ako dobro poznajete mladence možete i čestitku sa šaljivim motivom. U čestitku obavezno umetnite poruku sa lijepim željama za uspješan i dugotrajan brak.

Čestitke za vjenčanje

Zašto Happy2You čestitka za vjenčanje?

Happy2You čestitke su posebne i zbog toga što mogu poslužiti i kao gotov poklon za mladence. Kako se na svadbama često poklanja novac ili poklon bonovi, ova čestitka je idealna za to. Umjesto da novac poklanjate u običnoj, klasičnoj koverti, učinite to s Happy2You čestitkom. Uz poruku s lijepim željama u unutarnji dio čestitke priložite i novac ili poklon bon. Čestitku upakirajte u odgovarajuću kutijicu s ukrasnom vrpcom i predajte mladencima.

5 ideja što napisati mladencima

Kada se kreće na vjenčanje, uglavnom cijeli dan protekne u užurbanim pripremama i čestitka se piše u zadnji tren. Kako bi vam dali ideju što napisati mladencima, evo nekoliko primjera: