Veleprodaja čestitki i suvenira


Veleprodaja Happy2You čestitki

Naš program Happy2You čestitki idealan je za distribuciju i prodaju po knjižarama i papirnicama te sličnim trgovinama. Happy2You čestitke su inovativne, originalne i globalno zaštićene te kao takve ne postoje nigdje u svijetu. Ove čestitke su ujedno i ukrasni magnet, a umjesto u kuvertu, pakiraju se u kartonsku kutijicu s ukrasnom vrpcom. Saznajte detaljnije o Happy2You čestitkama...

Ako se odlučite upotpuniti vaš asortiman roba s Happy2You čestitkama, možete biti sigurni da ćete imati sasvim drugačiji proizvod od drugih.  

Happy2You čestitke sa pripadajućom kuvertom (kutijicom)


Obzirom da su Happy2You čestitke uglavnom ručne izrade, cijena im je nešto malo viša od klasičnih čestitki, ali ne toliko da bi zbog toga odbila kupce. Naprotiv, iz dosadašnjeg iskustva u vlastitoj trgovini, kupci su mahom oduševljeni izgledom i konceptom čestitki.

Stranci su naročito oduševljeni Happy2You čestitkama, stoga ako imate suvenirnicu ili su vam strani turisti česte mušterije, ponudite im ovaj nadasve zanimljivi, Hrvatski proizvod.


Veleprodaja za suvenirnice

Za suvenirnice i slične trgovine u ponudi imamo još jedan inovativan proizvod, a to je mini Photo Book magnet. Riječ je o maloj informativnoj brošuri - ukrasnom magnetu. Saznajte više detalja o mini Photo Book magnetu...  Javite se za suradnju.


Poklon za goste u apartmanima

mini Photo Book ukrasni magnet idealan je suvenir za goste vaših apartmana. Osim što će im tijekom boravka koristiti kao informativni vodič, u konačnici će ga odnijeti kao uspomenu - ukrasni suvenir. U mogućnosti smo "složiti" mini Photo Bookove sa svim vašim zahtjevima.